Levering & Retouren

Beneden vind u informatie over ON’s Greens leverings- en retourbeleid. Dit beleid geldt voor heel Europa.
 
 

Leveringsmethode & verzendkosten

 

Nederland

Kweekspullen tot 10 Kg worden binnen Nederland verstuurd via PostNL. Dit geld voor alle kweekspullen, m.u.v. groeilampen met een lengte van 120cm. Deze lampen worden verstuurd via DHL. PostNL belooft binnen 1-3 werkdagen te leveren. Standaard service via DHL duurt 2-5 werkdagen. De kosten variëren afhankelijk van afmeting en gewicht. Voor een overzicht van de kosten klik HIER.

Microgroenten worden kosteloos geleverd door ON’s Greens. Deze service geldt uitsluitend voor regio Venray, postcodegebied 5801 – 5817.

EU

Het versturen van alle kweekspullen binnen Europa gaat via DHL. Standaard service via DHL duurt 2-5 werkdagen. Verzendkosten variëren per land en gewicht. Voor een overzicht van de kosten klik HIER.

 
 

Retour Beleid

We vertrouwen erop dat u blij zult zijn met uw aankoop. Maar wanneer u iets wilt retourneren of omruilen, volg dan de instructies beneden.

Informeer ons via email of telefoon binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Alle producten dienen geretourneerd te worden met eventuele verpakking en labels intact en in dezelfde conditie als ze zijn geleverd. Voeg aub een kopie van de factuur bij en schrijf daar de reden van retour op.

Retouren worden beoordeelt bij ontvangst. Een geretourneerd product dient werkend en correct te zijn. We zullen geen kosten accepteren die gemoeid gaan bij het retourneren van het product.

 
 

Hoe stuur ik een product terug?

Stuur een email naar on@ons-greens.nl, stuur HIER een bericht of bel 0478 72 2019. Daarna is er een 14 dagen retour periode. Bewaar de track&trace code!

Het retour adres is:

ON’s Greens
Tav. returns
Cremershof 40
5861AR  WANSSUM
Nederland

Hoe lang duurt het tot ik de terugbetaling ontvang?

 

Het kan (in geval van een europese zending) tot 2 weken duren voordat wij het ontvangen. Zodra het retour hier verwerkt is krijgt u daar een bevestiging van. Houd daarna rekening dat het een aantal dagen kan duren voordat de bijschrijving op uw rekening verschijnt.

Het retour bedrag wordt teruggestort op de credit card, bank gegevens of Paypal adres welke is gebruikt bij aanschaf van de producten.